Mina lottonummer | theLotter

F.

Hur kan jag spara mina turnummer för ett specifikt lotteri?

S.

Om du vill spara dina turnummer för ett specifikt lotteri online, gå till Mina Turnummer, välj land och lotterinamn från rullmenyerna och skriv in din önskade nummerkombination. Du kan även välja att spara nummer som ”Mina turnummer” för ett lotteri under själva spelprocessen genom att klicka på Spara-ikonen bredvid knappen "Mina turnummer" uppe i högra hörnet.

F.

Vad är Standardnummer?

S.

Dina standardnummer kommer att användas utifall de nummer du valt inta passar med spelets regler. När du prenumererar på theBig eller the smart så rekommenderar vi att du väljer en uppsättning standardnummer då dessa prenumerationer spelar på olika lotterier beroende på vilka som är högst rankade i den kategorin.