VIP-klubb | theLotter

F.

Hur går jag med i theLotter VIP-klubb?

S.

Du börjar tjäna poäng i samma stund som du deltar på sajten. VIP poäng tjänas när du sätter in pengar på ditt theLotter konto (eller när du spelar med pengar direkt från ditt kreditkort) och beräknas med formeln 1 USD $ = 1 poäng. Ju fler VIP-poäng du tjänar, desto högre blir din VIP-status. Ju högre din VIP-status, desto mer sparar du när du spelar på lotto!

Som medlem i theLotters VIP-klubb drar du fördel av rabatter på upp till 20 % på köp av officiella kuponger. Spela i världens största lotterier för mindre när du är VIP-spelare! För mer info, besök theLotters VIP-klubbsida.

F.

Vilka rabatter erbjuder VIP klubben?

S.

theLotters VIP-klubb gör det möjligt för kunder att åtnjuta upp till 20 % rabatt på alla funktioner på sidan. För att lära dig mer, besök theLotters VIP sida.

Bronze VIP klubb tjänar en 2.5% rabatt.

Silver VIP klubb tjänar en 7% rabatt.

Gold VIP klubb tjänar en 7.5% rabatt.

Platinum VIP klubb tjänar en 12.5% rabatt.

Diamond VIP klubb tjänar en 20% rabatt.

Fär att läsa mer om theLotters VIP Klubb, vänligen besök theLotters VIP sida.

F.

Hur beräknas mina VIP poäng?

S.

Du tjänar VIP-poäng när du sätter in pengar på ditt theLotter konto eller när du spelar direkt från ditt kreditkort och poängen beräknas enligt formeln 1 USD $ = 1 poäng. Den dagliga växlingskursen kommer bestämma det exakta antalet poäng som tilldelas, baserat på din insättningssumma. För att klargöra:

• Kuponger som köps från kontosaldot kommer inte tjäna VIP-poäng.
  • Bonuspengar (när de ges eller används för kupongköp) berättigar inte spelare till VIP-poäng.
  • Lotterivinster som krediteras till spelares konto, berättigar spelare till VIP-poäng
  • Uttag från spelares konto resulterar i avdrag av VIP-poäng enligt samma kurs som nämnts ovan.

F.

När uppdateras min VIP status?

S.

Din VIP status uppdateras den  första varje månad och baseras på dina aktiviteter på sidan under de tre senaste månaderna. Till exempel, om du tjänar 100 VIP-poäng i januari, 200 poäng i februari och 300 poäng i mars kommer din VIP status den 1a april uppdateras till att totalt ha 600 poäng.

F.

Var kan jag se mina VIP-Poäng?

S.

Dina VIP-poäng visas i Mitt Konto. Innan du genomför ett köp på sajten så kommer en automatisk ruta  i det nedre högra hörnet på skärmen visa dig hur många poäng du får för ditt inköp, insättning eller uttag.

F.

Hur kan jag tjäna fler poäng i theLotters VIP Klubb?

S.

Du kan tjäna fler poäng genom att

• Spela dina favoritlotterier online med engångsköp eller Flerdragningspaket.
  • Spela dina favoritlotterier online med Prenumeration och få 25 VIP-poäng för köp eller förnyelse av existerande prenumerationer!
  • Hänvisa en vän till sajten  genom Hänvisa en Vän programmet och få 10 poäng för varje lyckad hänvisning  PLUS $25 i bonuspengar!

Klicka här för att spela!

F.

Hur får jag reda på när min VIP status ändras?

S.

Vi kommer att skicka dig ett personligt e-postmeddelande den första varje månad angående din VIP status, hur den beräknades och hur många poäng du behöver för att nå nästa nivå.

F.

Varför uppdaterar ni inte VIP statusen varje dag/vecka?

S.

Efter åratal av kundvård så har vi kommit fram till att den här metoden verkligen är mest gynnsam för våra användare och låter dig åtnjuta optimala rabatter så lång tid som möjligt när du spelar som mest!