Mobil: THELOTTER IPAD – HD APP | theLotter

F.

Kan jag använda mitt nuvarande theLotter konto för att logga in till Appen och vice versa?

S.

Ja. Ditt theLotter konto är ett enda konto som kan användas på theLotter.com och i theLotters iPad app, iPhone app och Android app. När du gör ett val på antingen hemsidan eller appen kommer ditt val vara tillgängligt på båda plattformerna. Du kan t.ex. ställa in aviseringar för jackpottar och resultat på theLotters hemsida och sedan se och ändra dina val i theLotters iPad, iPhone och Android appar.

F.

Kan jag spela genom att använda theLotter theLotters resultatappar?

S.

Du kan se alla lotterier som erbjuds hos theLotter.com, jackpottsumman och hur länge det är till nästa dragning.

Följ instruktionerna nedan för att spela från appen:

I theLotters iPhone app:

Tryck på knappen för köp av kupong vid det lotteri du vill spela i theLotters lottoresultatsapp. På spelsidan som kommer upp kan du från rullgardinsmenyn uppe till vänster välja hur många rader du vill spela eller om du vill lägga ett systemspel . Fyll i dina nummer, inklusive eventuella tilläggsnummer, manuellt eller välj den orangea snabbvalsknappen för att automatiskt generera nummer. (Om du spelar US Powerball, Mega Millions eller Oregon Megabucks kan du välja att sätta till multiplikatorfunktionen under rutsystemet.) Tryck på knappen för köp av kupong för att koppla upp till theLotter.coms spelsida för att avsluta inköpet. Nummervalet från appen förs automatiskt över till huvudsajten när du loggar in. Om du vill välja ett flerdragningspaket, kan du göra det i det här skedet. Tryck på SPELA för att bekräfta ditt inköp som vanligt.

I theLotters iPad app:

Klicka på knappen Köp en kupong på theLotters lottoresultatsapp för att nå theLotter.com spelsidan och ditt valda lotteri. Fullfölj ditt köp precis som du skulle göra hos theLotter.com.

I theLotters android app:

Klicka på knappen theLotter.com på theLotters lottoresultatsapp för att nå theLotter.com spelsidan och ditt valda lotteri. Fullfölj ditt köp precis så som du skulle göra hos theLotter.com.

F.

Vilka gratis tjänster erbjuder theLotters lottoresultatsapp?

S.

Appen ger dig gratis tillgång till resultat och information för fler än 75 olika lotterier från hela världen och du kan pröva följande funktioner:

• Resultatsaviseringar - få den vinnande lottoraden för dina favoritlotterier automatiskt via e-post eller SMS så fort de publicerats.
  • Jackpottaviseringar - ställ in en minimum jackpottsumma för ditt favoritlotteri och få ett gratis meddelande när huvudpriset når den summan.
  • Radrättare - fyll i din lottorad i radrättaren för att ta reda på om du vunnit. Du kan kontrollera de tio senaste dragningarna.

F.

Hur ser jag mina favoritlotterier?

S.

I theLotters iPhone app:

Öppna listan över dragningar eller resultat och tryck på förstoringsglaset uppe till höger för att få fram tre olika sorteringsmöjligheter samt sökfunktionen. Välj att ordna dragningarna enligt jackpott, dragningsdatum eller favoriter. Dina favoritlotterier visas ovanför alla andra tillgängliga lotterier. Om du letar efter ett särskilt lotteri kan du börja skriva in lotteriets namn i sökrutan uppe på sidan och sökfunktionen i theLotters lottoresultatsapp för iPhone begränsar antalet lotterier som visas. Om du t.ex. skriver in EURO, får du fram EuroMillions UK, EuroMillions och EuroJackpot. Om du skriver in EUROJ så får du endast fram EuroJackpot.

I theLotters iPad app:

Klicka på Favoriter till vänster på skärmen. Dina favoritlotterier visas som "rutor" när du håller iPaden vågrätt eller som en lista när du håller iPaden lodrätt.

I theLotters Android app:

Klicka på den gula ikonen för Favoriter på den högra sidan av välkomstsidan. Dina favoriter kommer att visas i en lista.

F.

Hur markerar jag ett lotteri som mitt favoritlotteri?

S.

I theLotters iPhone app:

Du kan markera ett lotteri som ett av dina favoritlotterier i listan över dragningar genom att trycka på den lilla stjärnan bredvid lotteriet du vill göra till favorit. Favoritlotterier visas i gult.

I theLotters iPad app:

Klicka på stjärnikonen vid det lotteri du vill markera som din favorit. Det kommer då att ändras till gult.

I theLotters Android app:

Klicka på den gula favoritikonen till höger på startsidan. Dina favoriter kommer att visas i en lista. Klicka på knappen Redigera längst upp i det högra hörnet och markera/avmarkera i rutan för Android bredvid ditt valda lotteri.

F.

Hur ser jag mina lottoresultatsaviseringar?

S.

I theLotters iPhone app:

Tryck på menyikonen uppe till vänster eller dra skärmen till höger och välj Resultataviseringar. En lista med lotterier kommer upp med en skjutknapp bredvid vart och ett av dem. Aktivera knappen för att få resultataviseringar för det lotteriet från och med nästa dragning.

I theLotter iPad app:

Klicka på megafonlogon till höger på skärmen och välj Resultataviseringar. I listan med alla lotterier kan du med hjälp av skjutknappen aktivera resultatmeddelanden för lotterierna från och med nästa dragning.

I theLotter Android app:

Klicka på den theLotter-ikonen uppe till vänster på skärmen. Välj där mellan Resultataviseringar och Jackpottaviseringar.

F.

Hur får jag resultataviseringar för ett lotteri?

S.

I theLotters iPhone app:

Tryck på menyikonen uppe till vänster eller dra skärmen till höger och välj Resultataviseringar. En lista med lotterier kommer upp med en skjutknapp bredvid vart och ett av dem. Aktivera knappen för att få resultataviseringar från det lotteriet fr.o.m. nästa dragning.

I theLotters iPad pp:

För att gå resultataviseringar för ett lotteri klickar du på megafonlogon. Den kommer att gå från grå till blå och du kommer att få resultatmeddelanden fr.o.m. nästa dragning.

I theLotters Android app:

På meddelandesidan, se till att du valt Resultataviseringar. Klicka på Redigera längst upp till höger på sidan och markera/avmarkera i rutan bredvid ditt valda lotteri. Klicka på Meddelande längst högst upp till vänster på sidan så ser du se en lista som inkluderar dina ändringar.

F.

Hur ställer jag in jackpottaviseringar?

S.

I theLotters iPhone app:

Tryck på menyikonen uppe till vänster eller dra skärmen till höger och välj Jackpottaviseringar. Välj minsta möjliga belopp som du vill att en jackpott ska nå innan du får ett meddelande från oss. Du kommer att få meddelanden för alla lotterier vars jackpott överskrider det valda beloppet.

I theLotters iPad app:

Klicka på megafonlogon högst uppe till höger på skärmen. Detta kommer ge dig en lista av summor. Välj den minsta summan du vill att lotterijackpotten ska nå innan du får ett meddelande från oss. Du kommer då få meddelande från det lotteri som har en jackpott med, eller över, din inställda summa.

I theLotters Android app:

Klicka på den persikofärgade Meddelande ikonen till vänster på startsidan. Det finns två alternativ högst upp på sidan: Resultataviseringar och Jackpottaviseringar. Se till att du valt Jackpottaviseringar. Klicka på Jackpott Min. och välj vilken den minsta summan du vill att ett lotteri ska nå innan du får ett meddelande från oss. Klicka på spara så får du ett meddelande för alla lotterier som har en jackpott vid, eller över den summa du valt.

F.

Hur ändrar jag visningen av lotterier på skärmen?

S.

I theLotters iPad app kan du välja att se lotterier som "rutor" (genom att hålla Ipaden i vågrätt läge), eller som en lista (genom att hålla iPaden i lodrätt läge).

F.

Hur kan jag dela lotteriresultat och schemainformation (endast Android)?

S.

I theLotters lottoresultatsapp för Android kan du dela lottoresultat från dragna lotterier och schemainformation för kommande dragningar med vänner på Facebook och Twitter eller via SMS och e-post.

Klicka på Dragningar eller Resultat på startsidan, beroende på vilken information du vill dela. Välj det relevant lotteriet och klicka på pilsymbolen längst ner på sidan. Välj hur du vill skicka informationen och följ instruktionerna på sidan.

F.

Vad är Turverktygsfunktionen? (endast för Android)?

S.

Turverktygsfunktionen är ett roligt sätt att generera nummer för ditt valda lotteri. Klicka på den gröna Turverktygssymbolen på den nedre hälften av sidan. Välj ett lotteri genom att skifta lotterilogotyperna  till höger eller vänster. Skaka din telefon så kommer dina turnummer att visas!