Se din kupong online | theLotter

F.

Hur fungerar tjänsten med skannade kuponger?

S.

Se din Lott tjänsten gör det möjligt för dig att sen en kopia av lotten som köpts åt dig. Den skannade lotten garanterar ditt exklusiva ägande av lotten och försäkrar att ingen kommer kunna hämta ut vinsten utom du. För att se din lott, gå till Mitt konto och klicka på den relevanta raden för att se den skannade bilden på högra sidan av skärmen.

F.

Kommer jag kunna se en kopia av den skannade kupongen innan dragningen?

S.

theLotter gör allt vi kan för att spelare ska kunna se sin skannade lott på sitt konto innan dragningen.

I det osannolika fallet att vi inte har möjlighet att köpa Er lott på grund av tekniska svårigheter eller omständigheter bortom vår kontroll, kommer lotten att annulleras samt återbetalas till ditt konto tillsammans med ytterligare kompensation. Vi förbinder oss att utföra samtliga annulleringar och återbetalningar snarast möjligt och göra vårt yttersta för att meddela er före dragningen äger rum.

F.

Var finns min faktiska lott?

S.

Din lott förvaras säkert I theLotters lokala kontor. Efter att din beställda lott med dina nummer och spelalternativ har köpts så kommer lotten förvaras i ett kassaskåp i ett lokalt kontor och en skannad kopia kommer att synas på sajten. Vänligen klicka här och välj den relevanta raden för att se din lott online.

F.

Hur vet jag att lotten ni köpt tillhör mig?

S.

Att köpa en lott är precis som alla andra inköp online - bara säkrare! När du beställer en lott på vår sajt så får du tre betalningsbevis: bekräftelsemeddelandet via e-post, deltagandeinformationen på ditt konto samt den skannade kopian på din lott med ditt unika nummerval synligt i Mitt Konto.

F.

Hur vet jag när min kupong skannats?

S.

Vi meddelar dig gärna när kupongen du köpt skannats och är synlig på ditt konto. Om du vill få ett meddelande för varje skannad kupong kan du enkelt göra denna inställning för notiser i dina e-mail inställningar.