Resultat och aviseringar | theLotter

F.

När uppdateras lotto resultat på sajten?

S.

Lottoresultat uppdateras omedelbartLottoresultat uppdateras på sajten omedelbart efter att det officiella resultatet hat publicerats. För att se resultat för över 80 lotterier från hela världen, vänligen besök Lottoresultatsidan.

F.

Hur läser jag lottoresultaten?

S.

På lottoresultatsidorna visas huvudnumer i gult, bonusnummer i blått och tilläggsnummer (Powerbollar) i rött. För mer information om vilka lotterier som erbjuder bonus- och tilläggsnummer klicka här.

F.

Spelar det någon roll i vilken ordning numren dras?

S.

Ordningen i vilken numren dras är irrelevant. Resultaten visas på sajten med numren i stigande ordning.

F.

Vad är jackpotaviseringar?

S.

Du kan hålla dig uppdaterad på jackpottarna du inte vill missa med våra GRATIS jackpotaviseringar. För att registrera dig och ta emot jackpotaviseringar till din e-post, besök aviseringar och välj den relevanta jackpotsumman från rullmenyn. Du kan radera dina valda Lottoresultataviseringar genom att klicka på papperskorgen.

F.

Vad är Lottoresultataviseringar?

S.

Du kan få GRATIS e-post aviseringar direkt till din inkorg. För att registrera dig, besök Aviseringar och välj land och lotto från rullmenyn. Du kan radera dina valda Lottoresultataviseringar genom att klicka på papperskorgen.

F.

Hur registrerar jag mig för SMS vinstaviseringar?

S.

För att prenumerera på GRATIS SMS vinstaviseringar, vänligen fyll i ditt mobiltelefonnummer i ’SMS nummer’ fältet i Notifieringar inställningar och spara ändringarna. För att avprenumerera, vänligen avmarkera rutan bredvid ’SMS Nummer’ fältet och spara ändringarna.

F.

Kan jag få meddelande när min köpta kupong skannats?

S.

Vi meddelar dig gärna när kupongen du köpt skannats och är synlig på ditt konto. Om du vill få ett meddelande för varje skannad kupong kan du enkelt göra denna inställning för notiser i dina e-mail inställningar.