Registrering & konto | theLotter

F.

Hur börjar jag spela?

S.

För att börja spela i dina favoritlotterier online, registrera dig till sajten med din e-postadress! Efter du registrerat dig, välj ditt favoritlotteri och dra fördel av friheten att kunna spela i lotteriet online, var som helst och när som helst!

F.

Sajten säger att mitt kreditkort redan finns i systemet. Hur fortsätter jag?

S.

Det här medelandet indikerar att ditt kreditkort redan har registrerats på ett annat konto på sajten. Av säkerhetsskäl kan samma betalningsmedel inte registreras på flera konton samtidigt. För ytterligare assistans, vänligen kontakta kundtjänst.

F.

Kan jag köpa endast en rad?

S.

Vi kräver ett minimum av 2-6 rader för att kunna erbjuda rimliga priser för den stora mängd tjänster vi erbjuder. Om du inte fyller i den begärda mängder rader så kommer systemet automatiskt att välja nummer för de resterande raderna. Notera att spelpaket innehåller en personlig rad, som en del av hela paketet.

F.

Hur väljer/ändrar jag mitt valda språk?

S.

Vi är stolta att kunna presentera theLotter på många olika språk. Du kan välja/ändra ditt  valda språk i dina Personuppgifter. Vänligen observera att all korrespondens från sajten sker på ditt standardspråk.

F.

Hur väljer/ändrar jag min valda valuta?

S.

theLotter stöder nio internationella valutor: amerikanska dollar, australienska dollar, brittiska pund, euro, kanadensiska dollar, ryska rubel, schweiziska franc, svenska kronor och sydafrikanska rand. Du kan välja valuta för varje betalningsmetod du registrerar i Betalningsdetaljer. Din betalningsmetod debiteras i den valda valutan och prisanvisningar på sajten visas i valutan för din standardbetalningsmetod.

Besök vår banksida för att lära dig mer om theLotters lokala betalningsalternativ.

F.

Hur ställer jag in mina notifieringar och aviseringar?

S.

Du kan ändra e-postinställningarna på ditt konto under Notifieringar. Du kan till exempel välja om du vill ta emot aktivitetsmejl och/eller specialerbjudanden genom att kryssa i rutorna bredvid dessa alternativ.

Registrera dig för att ta emot GRATIS SMS vinstaviseringar så att du får reda på din vinst så fort som möjligt.

Vänligen observera: om du väljer att inte ta emot aktivitetsmejl så får du inte bekräftelsemejl, informationsmejl eller vinstaviseringar.

F.

Hur ändrar jag mitt lösenord?

S.

Under Personuppgifter i ditt konto kan du ändra ditt lösenord. När du sparar ändringarna uppdateras lösenordet i systemet. Vänligen observera att ditt lösenord måste bestå av 6-10 tecken.

Klicka här om du glömt ditt lösenord.

F.

Var kan jag se en sammanfattning av alla mina transaktioner på sajten?

S.

Under Transaktioner får du ett fullständigt sammandrag av alla dina aktiviteter på sajten: engångsspel, prenumerationer, flerdragningspaket, insättningar, uttag och vinster. Du kan få ytterligare information genom att klicka på raden för den relevanta transaktionen.

F.

Hur stänger jag mitt konto?

S.

Du gör kontot inaktivt nere på sidan för kontostatus i Personuppgifter om du önskar stänga ditt konto och bli borttagen från vår utskickslista .

F.

Jag försökte stänga mitt konto men sajten säger att jag inte kan göra det. Varför fungerar det inte?

S.

Om du inte kan stänga ditt konto så kan det finnas oavslutade lotterier, lotter eller pengar på ditt konto. Vi kan inte stänga ditt konto förrän allt aktivt deltagande på sajten har avslutats och du har tagit emot dina vinster. För att ta ut pengar, vänligen besök UttagMitt Konto. Om du behöver ytterligare assistans, vänligen kontakta kundtjänst.

F.

Vilken information får theLotter om jag registrerar mig med Facebook

S.

När du registrerar dig genom Facebook Connect, får theLotter tillgång till din offentliga information från Facebook. theLotter kommer inte skriva några meddelande på din vägg och din information kommer inte att delas med någon tredje part. Vänligen notera att ytterligare detaljer krävs under registreringsprocessen för att spela i dina favoritlotterier.

F.

Kan jag fortfarande logga in med mitt användarnamn?

S.

Om du är van att logga in med ditt theLotter användarnamn, kan du fortfarande använda det. Du kan också logga in med den epostadress du använde när du registrerade dig. Kontakta kundsupport om du behöver hjälp med att logga in!