Prenumerationer & flerdragningspaket | theLotter

F.

Vad är en prenumeration på ett lotteri?

S.

En prenumeration på ett lotteri kommer att skriva in dig i varje efterföljande dragning av lotteri tills du avbryter det. När du spelar ditt favoritlotteri eller kategori med en Prenumeration så får du minst var 10e lott gratis, 25 VIP-poäng direkt, du kan ändra dina nummer när som helst och betala itakt med spelandet. Du kan pausa/återuppta din Prenumeration genom att välja Aktiv/Inte Aktiv från rullmenyn i Statusraden i Prenumerationer närhelst du önskar

F.

Hur prenumererar jag?

S.

För att prenumerera  på ett lotteri, välj det önskade lotteriet, kryssa för dina lottonummer och välj Prenumeration under nummerfältet.

F.

Hur ändrar jag numren i min prenumeration?

S.

För att ändra numren i din prenumeration går du till spelformuläret för det relevanta lotteriet, väljer dina nya favoritnummer och sparar ditt val genom att klicka på diskettikonen till höger om knappen "mina turnummer".

Se till att du använder turnummer till din prenumeration genom att följa dessa steg: gå till mitt konto, klicka på prenumerationer, gå till prenumerationen du vill välja turnummer för och se till att du väljer "från turnummer" i rullgardinsmenyn. Klicka på knappen ”spara” undertill om du gjort några ändringar.

Notera: prenumerationskuponger köps så fort dragningen öppnar, därför gäller ändringar för numren endast i nästa dragning.

F.

Vad händer med mina nummer när jag prenumererar på en lotterikategori?

S.

När du prenumererar på en lotterikategori kommer din prenumeration delta i olika lotterier, enligt topp dragningarna i theBig eller theSmart listan. Om du har sparade turnummer för lotteriet kommer de sparade numren automatiskt delta i dragningen. Om du inte har några sparade nummer kommer systemet automatiskt välja numren åt dig, eller fylla i ytterligare nummer för att anpassa sig till relevant spel.

Du kan uppdatera dina valda turnummer när som helst genom att gå till spelformuläret i det relevanta lotteriet, välja dina favoritnummer och klicka på diskettikonen till höger om knappen "mina turnummer". För att lägga till turnummer till en prenumeration, gå till mitt konto, klicka på prenumerationer och gå till relevant prenumeration du vill lägga till turnummer för. I rullgardinsmenyn under sektionen "valda nummer" ändrar du sedan "från turnummer" och klickar på knappen ”spara” undertill.

F.

Hur spelar jag en prenumeration när jag spelar med WebMoney/Skrill?

S.

När du spelar med WebMoney/Skrill, vänligen försäkra dig om att du har tillräckligt mycket pengar på ditt konto för att täcka kostnaden för ditt önskade deltagande.  Om du inte far tillräckliga medel så kommer din insats inte vara med i dragningen.

Klicka här för att sätta in medel på ditt konto.

F.

Hur pausar/återaktiverar jag min prenumeration?

S.

Du kan pausa/återaktivera din prenumeration när som helst genom att kontakta vår kundtjänst. När du återaktiverar din prenumeration kommer du fortsätta på dina bonusplan och få 25 VIP poäng!

F.

Hur uppdaterar jag prisgränsen för en prenumeration om jag redan genomfört mitt köp?

S.

Logga in på ditt konto och välj ”Prenumerationer” från botten av skärmen. Välj prenumerationen du önskar sätta prisgräns för genom att klicka på den relevanta raden. Vänligen observera: du kan bara begränsa en aktiv prenumeration. I fältet ”Prenumerationsinställningar", ändra prisgränsen i rullgardinsmenyn. Klicka på ”Spara” för att bekräfta att dina prenumerationsinställningar har uppdaterats.