Om theLotter och lottotjänsten | theLotter

F.

Är theLotter anslutet till en officiell lotteriorganisation?

S.

thoLotter agerar som en fristående mellanhandstjänst. Vi gör inga anspråk på att vara del av någon officiell lotteriorganisation eller att driva ett eget lotto. I mer än 15 år har theLotter erbjudit kunder friheten att spela i 49 topplotterier från hela världen online. Konceptet och processen är enkla, theLotter sammanför dig och dina favoritlotterier på nätet! Vi ger alla lottoälskare tillgång till de största jackpottarna, de senaste resultaten, och alla aktuella nyheter från lottovärlden. Klicka här för att lära dig mer om hur tjänsten fungerar.

F.

Vem driver theLotter?

S.

theLotter drivs av theLotter Enterprises Ltd. och är registrerat i Belize under registreringsnummer #59448.

theLotter var en pionjär inom lottotjänster online när vi öppnade med bara två lotterier 2002. Idag gör vi det möjligt för kunder att spela på 49 lotterier från hela världen, oavsett var du bor eller är medborgare. Sedan grundandet har theLotter fört över miljontals dollar i vinster till massor med kunder och har skapat sig ett namn för sina smidiga köp, effektiva vinstutbetalningar och fantastiska erfarenheter för våra användare.

Lär dig mer om theLotter här.

F.

Vem får spela på theLotter?

S.

theLotter välkomnar alla som är över 18. Läs theLotters Användarvilkor för mer information.

F.

Kan jag spela theLotter i det land jag bor i?

S.

theLotter välkomnar kunder från hela världen. Vi driver en ombudstjänst för lottokuponger, vilket betyder att representanter från våra lokala kontor köper officiella lottokuponger till respektive lotteri för din räkning. Du kan spela i knappt 50 olika lotterier från hela världen oavsett var du råkar befinna dig. Om du har några som helst svårigheter med att använda tjänsterna på vår sajt får du gärna kontakta oss gärna via kundtjänst.

F.

Får jag pengarna tillbaka om jag inte är nöjd med mitt köp?

S.

theLotter är stolt över tjänsterna vi erbjuder. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med våra tjänster garanterar vi att vi kommer vi betala tillbaka ditt första köp.

Se vilka rättigheter du har i användarvillkoren.

F.

Hur fungerar tjänsten?

S.

theLotter sammanför lotterifans med de största globala dragningarna via ett nätverk av lokala lotterikontor runt om i världen. Vi organiserar inte lotterier - våra agenter går ut och köper officiella lotter åt våra kunder. Via vår sajt kan du instruera oss att köpa dessa lotter (till ungefär 49 officiella lotterier från hela världen). Du kan bestämma vilka nummer du vill spela med och har en rad olika verktyg och alternativ du kan använda.

När du vinner meddelas du direkt och vinster överförs snabbt till ditt konto utan att vi tar någon kommission. För en mer detaljerad förklaring av alla våra tjänster, besök sidan "hur det fungerar".

F.

Hur kan jag vara säker på att jag får mina vinster?

S.

Vårt utbetalningssystem är helt automatiserat och granskas regelbundet. Vinster överförs snabbt till ditt konto vid mottagande. Vinnare av storvinster får alternativet att åka och hämta sina priser personligen.

Enligt användarvillkoren ägs lotter av spelarna själva, inte av theLotter; theLotter fungerar som en budbärare åt dig och har inget rättsligt anspråk på dina lotter. I den osannolika händelsen att en tvist uppstår ger vi dig även, utöver användarvillkoren (vilket är ett juridiskt bindande dokument) omfattande bevis på din äganderätt:

När du köper en lott på vår sajt får du först ett direkt bevis på ditt köp i form av ett bekräftelse e-mail. Varje transaktion sparas även permanent på ditt konto och kan visas och skrivas ut när som helst. Slutligen finns en skannad kopia av din lott tillgänglig i sektionen ”mitt konto”, vilket bevisar att lotten har köpts för din räkning. Den skannade kopian visas nummervalet, relevant dragningsinformation, samt ett unikt serienummer för varje lott. Dessa föremål (det juridiskt bindande dokumentet, köpebeviset, samt bilden av lotten) fastställer att lotten lagligen är din.

För mer information om tjänsten "se din lott", klicka här.

F.

Är min personliga betalningsinformation skyddad på sajten?

S.

Ja! Alla sidor hos theLotter är krypterade under GeoTrust 128 SLLT bitars säkerhet och använder HTTPS. Därför är all trafik mellan din webbläsare och vår sida helt säker. Du kan se låssymbolen för Secure Sockets Layer i adressfältet i webbläsaren. Läs mer om vår integritetspolicy här.

F.

Varför lönar det sig att spela lotto hos theLotter?

S.

På theLotter kan du:

• Spela i över 45 officiella lotterier var och när som helst på jorden
  • Känna dig trygg i vetskapen att du aldrig kan tappa bort en vinnande kupong eftersom theLotter automatiskt skannar in och lagrar kupongen säkert.
  • Göra smidiga onlineköp på en dator eller en mobil enhet
  • Lita på snabb och effektiv automatisk vinstutbetalning
  • Registrera dig för gratistjänster som resultats- och jackpottsaviseringar per mejl eller SMS
  • Bli en av över en miljon nöjda kunder och vinnare

Läs mer om theLotter här.

F.

Vilka gratistjänster finns på theLotter?

S.

theLotter erbjuder en mängd kostnadsfria tjänster inklusive lottoresultatsaviseringar, jackpottsaviseringar,vinstnotifieringar via SMSiPhone , iPad och Android resultatappar, kundtjänst dygnet runt via e-post, chatt och telefon och personlig VIP-kontohantering, massvis med uppdaterade lottoresultat och aktuella nyheter.

F.

Vilka rabatter kan jag få när jag spelar på theLotter?

S.

Du kan spara på många olika sätt när du spelar på dina favoritlotterier på theLotter:

• Med Flerdragningspaket får du upp till 25 % rabatt när du köper kuponger i förväg
    Med prenumerationer får du var tionde kupong gratis
  • I theLotters VIP-klubb får du rabatter upp till 20%
  • När du Hänvisar en vän kan du tjäna 10 $ i bonuspengar per hänvisning! Bonuspengar som sätts in på kundens konto är giltiga under sex (6) månader. Om bonuspengarna inte använts tas de efter sex månader ut från kundens konto utan någon förvarning.
  • Vi ordnar specialerbjudanden och kampanjer med jämna mellanrum. Ställ in dina e-post inställningar på Mitt konto så att de tillåter kampanjpost så får du automatiskt alla de senaste erbjudandena!

Klicka här fär att spela online.

F.

Tar theLotter provision på vinster?

S.

Nej, theLotter tar inte provision på vinster, oberoende av vinstens storlek. Serviceavgiften du betalar när du köper kupongen är den enda avgiften. Priset för kupongen visas tydligt ovanför Spela-knappen innan du slutför ditt köp.

Sekundära vinster överförs automatiskt till ditt konto inom 24 timmar efter offentliggörandet av det officiella lottoresultatet. Om du väljer att överföra dina vinster till ditt bankkonto så kan en överföringsavgift tillkomma.

F.

Är det säkert att spela hos theLotter ?

S.

Ja! Som en respekterad och välkänd tjänst som förmedlar kuponger, så har vi en meritlista och många nöjda kunde från hela världen. För alla frågor, vänligen läs den ingående informationen som förklarar varför theLotter är säkert.