Kampanjer | theLotter

F.

Hur kan jag få rabatter på mina favoritlotterier?

S.

theLotter erbjuder en mängd olika sätt för dig att spara när du spelar dina favoritlotterier online. För att läsa mer om hur du kan åtnjuta otroliga lottorabatter, vänligen klicka här.

F.

Hur får jag kampanjerbjudanden från theLotter?

S.

theLotter erbjuder en mängd kampanjer och specialerbjudanden som skickas till den e-postadress som kunden registrerat på sajten. Försäkra dig om att dina inställningar under Notifieringar på ditt konto tillåter kampanjpost för att inte missa några specialerbjudandena.