Kampanjer | theLotter

F.

Vad är theLotters Hänvisa en Vän program?

S.

När du bjuder in en vän till sajten får du 10 $ i bonuspengar och din vän får 5 $ i bonuspengar. Bonuspengar kan användas för att spela i alla olika lotterier på sajten.

När du vill bjuda in en vän loggar du in på ditt konto, skriver in din väns e-postadress i Hänvisa en Vän-sektionen på sajten. När din vän registrerar sig genom din inbjudan och spelar på sajten så sätts 25 $ i bonuspengar in på ditt konto inom 24 timmar. För att börja, klicka här.

F.

När får jag min Hänvisa en Vän bonus?

S.

När du bjuder in en vän till sajten så krediteras ditt konto med 10 $ i bonuspengar inom 24 timmar från att din vän spelat på sajten för första gången genom din officiella inbjudan.

F.

Varför har jag inte fått min Hänvisa en Vän bonus?

S.

När du bjuder in en vän till sajten så krediteras ditt konto med bonusen inom 24 timmar från att din vän spelat på sajten för första gången. Bonusen krediteras endast då din vän registrerat sig genom din inbjudan. Om din vän inte registrerat sig genom din inbjudan så kan systemet inte spåra hänvisningen till dig.

Inbjudningar skickade från samma IP adress som mottagaren är inte giltiga. Om du har frågor angående din inbjudan, vänligen kontakta kundtjänst.

F.

Hur kan jag få rabatter på mina favoritlotterier?

S.

theLotter erbjuder en mängd olika sätt för dig att spara när du spelar dina favoritlotterier online. För att läsa mer om hur du kan åtnjuta otroliga lottorabatter, vänligen klicka här.

F.

Hur får jag kampanjerbjudanden från theLotter?

S.

theLotter erbjuder en mängd kampanjer och specialerbjudanden som skickas till den e-postadress som kunden registrerat på sajten. Försäkra dig om att dina inställningar under Notifieringar på ditt konto tillåter kampanjpost för att inte missa några specialerbjudandena.