Flerdragningar | theLotter

F.

Vad är ett Flerdragningsspel?

S.

Ett Flerdragningspaket är det bästa sättet att spara pengar när du köper lotter i förväg! Spela 5,10, 25 eller 52 dragningar i rad med dina turnummer och spara upp till 25 % på det reguljära priset och försäkra dig om att aldrig missa en dragning. Flerdragningspaket är tillgängliga för bolag, spelpaket och personliga deltagande. För mer information om flerdragningspaket för bolag och/eller spelpaket, se FAQ sektionen om bolag och/eller spelpaket.

F.

Hur ändrar jag mina flerdragningsnummer?

S.

För att ändra numren i ditt flerdragningspaket går du till spelformuläret för det relevant lotteriet. Där väljer du dina favoritnummer och för att spara klickar på diskettikonen på höger sida om knappen "mina turnummer".

Se till att du använder dina turnummer i ditt flerdragningspaket genom att följa dessa steg: gå till mitt konto, klicka på flerdragningspaket, gå till paketet du vill använda turnumren för och se till att du valt "från mina turnummer" i rullgardinsmenyn. Klicka på spara knappen om du gjort några ändringar.

Kom ihåg: kuponger till flerdragningspaket köps så fort en dragning öppnas. Därför kommer ändringar i dina nummer endast gälla i nästa dragning.

F.

Hur spelar jag en Flerdragningsspel när jag använder Skrill?

S.

Ett Flerdragningsspel är ett engångsköp, men om du väljer att automatiskt förnya ditt Flerdragningsspel med Skrill, försäkra dig om att du har tillräckliga medel på ditt konto på sajten för att täcka ditt inköp. Om du inte har tillräckliga medel tillgängliga så kommer ditt Flerdragningsspel inte aktiveras.

Klicka här för att sätta in medel på ditt konto.

F.

Hur förnyar jag mitt Flerdragsspel/avbryter jag den automatiska förnyelsen?

S.

Om du automatiskt vill förnya ditt flerdragningspaket väljer du automatisk förnyelse vid köptillfället, eller uppdaterar du dina val när som helst i statusmenyn i "flerdragningspaket".