Felsökning | theLotter

F.

Jag har glömt bort mitt Användarnamn och/eller Lösenord. Vad gör jag?

S.

Om du har glömt bort ditt lösenord så kan du få tillbaka det vi den här automatiska länken. Däremot, om du inte får ditt lösenord skickat till din privata e-post kan det vara ett problem med din e-postadress. Vänligen överväg att kontakta oss via chatt eller telefon på +44 20 80992938.

F.

Vilket operativsystem och webbläsare fungerar bäst med theLotter?

S.

theLotter är kompatibel med alla operativsystem* och vi rekommenderar de följande webbläsarna*:

•       Internet Explorer 10 eller nyare
•       Google Chrome**
•       Mozilla Firefox**

Om du får problem, skicka ett meddelande så att vi kan ge dig ytterligare hjälp.

*För Mac användare och de som surfar med Safari och Opera kan några funktioner fungera inkorrekt.
**Se till att du använder en uppdaterad version av dessa webbläsare

F.

Jag fick aldrig mitt bekräftelsemail. Är min insats med i dragningen?

S.

Om du in fick ett bekräftelsemail, försäkra dig om att ”Aktivitet e-post” är markerad i Notifieringar. Utöver detta rekommenderar vi att du kontrollerar ditt konto på sajten för att bekräfta ditt deltagande i Överföringar, kontrollera din spam/skräppost och bekräfta theLotter som en betrodd avsändare i dina e-postinställningar.

F.

Hur kommer jag i kontakt med theLotter för vidare assistans?

S.

The Lotter erbjuder tre olika sätt att få mer hjälp från oss sju dagar i veckan: e-post eller chatt i Kontakta Oss sektionen på sajten samt via telefon på +44 20 80992938.

F.

När kan jag förvänta mig svar på mitt medelande?

S.

Vi åtar oss att besvara alla våra kunders förfrågningar så snabbt och grundligt som möjligt. Vi kommer svara på din e-postförfrågan inom 24 timmar med ett e-postmeddelande till E-post sektionen på ditt konto på sajten. Du kan även nå oss via telefon på +44 20 80992938 eller chatt.

F.

Jag har registrerat mig med Facebook och har glömt mitt användarnamn/lösenord. Vad gör jag?

S.

När du registrerar dig med Facebook Connect är ditt användarnamn och lösenord samma som din Facebook inloggningsinformation. Behöver du hjälp med ditt Facebook lösenord? Klicka här. Om du inte vill logga in med ditt Facebook konto kan du använda theLotters automatiskt genererade användarnamn för att få tillgång till ditt konto. Ditt användarnamn finns i registreringskonfirmations e-postmeddelandet, eller så kan du kontakta kundtjänst för att få det och på så sätt generera ditt lösenord här.

F.

Jag har redan ett konto hos theLotter och har försökt registrera mig via Facebook men min information har försvunnit!

S.

Om du har ett aktivt konto hos theLotter och vill logga in via Facebook Connect måste din Facebook e-postadress och din theLotter e-postadress matcha. Om din Facebook e-postadress skiljer sig från den du använde när du registrerade dig hos theLotter kommer vi automatiskt öppna ett nytt konto till dig. Vänligen notera att du inte kommer tillåtas att använda samma betalningsmetod som i ditt tidigare konto, överföra VIP poäng eller riktiga bonuspengar, eller få uppdateringar gjorda för ditt tidigare konto till ditt nya konto. För mer information, kontakta kundsupport.

F.

Hur lägger jag till theLotter till min lista av säkra avsändare?

S.

theLotter skickar ofta e-post till spelare med viktig information angående kampanjer, nya utlottningar, super dragningar, vinster och väsentliga uppdateringar till ditt lotterikonto.

Dessa uppdateringar är avgörande om du vill hålla dig uppdaterade med de senaste nyheterna. Vi rekommenderar dig därför att manuellt lägga till vår e-postadress till din kontaktlista. Om du märker att ett av våra e-postmeddelanden markerats som ”spam” eller ”skräppost”, behöver du endast välja detta e-postmeddelande och lägga till det till din lista av säkra avsändare. Denna metod kan användas för vilka som helst av dessa tjänster: Gmail, Yahoo! och Windows Live/Outlook.

Om du använder en annan e-post eller vill ha en steg-för-steg förklaring, se de kompletta instruktionerna nedan eller kontakta oss via vårt 24/7 supportteam.

Gmail

1. Öppna vilket som helst meddelande från theLotter.

2. Klicka på pilen som pekar nedåt (bredvid "svara") och klicka "lägg till theLotter till din kontaktlista”.

Yahoo! Mail

1. Öppna vilket som helst meddelande från theLotter.

2. Klicka "lägg till kontakter " (brevid theLotter) och fyll i ytterligare information i pop-upen om det behövs.

3. Klicka spara för att avsluta.

Outlook 2003

1. Öppna vilket som helst meddelande från theLotter.

2. Högerklicka på "klicka här för att ladda ner bilder " (i den grå sektionen längst upp).

3. Lägg till avsändare till ”säker lista av avsändare” för att avsluta.

Outlook 2007

1. Högerklicka på ett theLotter e-postmeddelande.

2. Klicka på "Skräppostmeddelande".

3. "Lägg till avsändare till säker avsändarlista” för att avsluta.

Outlook 2010

1. Klicka på tabben "Hem" > Skräppost > Alternativ för e-post > Säkra avsändare > Lägg till.

2. Gå till theLotter och – om du vill – lägg till ytterligare information och klicka på OK för att avsluta.

Windows Live/Hotmail

1. Öppna ett theLotter e-postmeddelande.

2. Klicka på "lägg till kontakter " (bredvid theLotter) för att avsluta.

Mail.ru

1. Skapa en folder med namnet "theLotter".

2. Lägg till ett nytt filter > I ”Från” boxen skriv service@theLotter.com, support@theLotter.com.

Hur avregistrerar jag mig från e-postmeddelanden?

Om du av någon anledning inte vill bli uppdaterad via e-post kan du ändra dina meddelande val. Alternativt kan du kontakta kundtjänst.