Felsökning | theLotter

F.

Jag har glömt bort mitt Användarnamn och/eller Lösenord. Vad gör jag?

S.

Om du har glömt bort ditt lösenord så kan du få tillbaka det vi den här automatiska länken. Däremot, om du inte får ditt lösenord skickat till din privata e-post kan det vara ett problem med din e-postadress. Vänligen överväg att kontakta oss via chatt eller telefon på +44 20 80992938.

F.

Vilket operativsystem och webbläsare fungerar bäst med theLotter?

S.

theLotter är kompatibel med alla operativsystem* och vi rekommenderar de följande webbläsarna*:

•       Internet Explorer 10 eller nyare
•       Google Chrome**
•       Mozilla Firefox**

Om du får problem, skicka ett meddelande så att vi kan ge dig ytterligare hjälp.

*För Mac användare och de som surfar med Safari och Opera kan några funktioner fungera inkorrekt.
**Se till att du använder en uppdaterad version av dessa webbläsare

F.

Jag fick aldrig mitt bekräftelsemail. Är min insats med i dragningen?

S.

Om du inte fick något bekräftelsemejl efter att du köpt din kupong hos theLotter lönar det sig först att kolla att du markerat att du vill få dessa mejl i Notifieringar i ditt konto. Du kan också försäkra dig om att du deltar i en dragning genom att se deltagandet i översikten i Mitt Konto. Vi rekommenderar även att du kollar att mejlen inte hamnat i din spambox och godkänner theLotter som en säker sändare i inställningarna i ditt mejlprogram.

F.

Hur kommer jag i kontakt med theLotter för vidare assistans?

S.

Om du har frågor om ditt konto eller behöver assistans eller mer information, kan du alltid kontakta oss på theLotter. Du kan nå oss på många olika sätt: mejl, chatt, telefon, WhatsApp och Facebook. Mer information om det finns på sidan Kontakta oss.

F.

När kan jag förvänta mig svar på mitt medelande?

S.

Vi åtar oss att besvara alla våra kunders förfrågningar så snabbt och grundligt som möjligt. Vi kommer svara på din e-postförfrågan inom 24 timmar med ett e-postmeddelande till E-post sektionen på ditt konto på sajten. Du kan även nå oss via telefon på +44 20 80992938 eller chatt.

F.

Jag har registrerat mig med Facebook och har glömt mitt användarnamn/lösenord. Vad gör jag?

S.

När du registrerar dig med Facebook Connect är ditt användarnamn och lösenord samma som din Facebook inloggningsinformation. Behöver du hjälp med ditt Facebook lösenord? Klicka här. Om du inte vill logga in med ditt Facebook konto kan du använda theLotters automatiskt genererade användarnamn för att få tillgång till ditt konto. Ditt användarnamn finns i registreringskonfirmations e-postmeddelandet, eller så kan du kontakta kundtjänst för att få det och på så sätt generera ditt lösenord här.

F.

Jag har redan ett konto hos theLotter och har försökt registrera mig via Facebook men min information har försvunnit!

S.

Om du har ett aktivt konto hos theLotter och vill logga in via Facebook Connect måste din Facebook e-postadress och din theLotter e-postadress matcha. Om din Facebook e-postadress skiljer sig från den du använde när du registrerade dig hos theLotter kommer vi automatiskt öppna ett nytt konto till dig. Vänligen notera att du inte kommer tillåtas att använda samma betalningsmetod som i ditt tidigare konto, överföra VIP poäng eller riktiga bonuspengar, eller få uppdateringar gjorda för ditt tidigare konto till ditt nya konto. För mer information, kontakta kundsupport.

F.

Hur lägger jag till theLotter till min lista av säkra avsändare?

S.

theLotter skickar regelbundet aktivitetsmail till spelare med information om vinster och notifikationer om jackpotter och dragningsresultat. Dessutom uppdaterar vi våra spelare med information om kampanjer, utlottningar, superdragningar och nya lotteridragningar.

För att se till att du får dina email måste du manuellt lägga till vår email-adress till din adresslista. Om du märker att ett av våra email har markets som "skräppost" eller "spam", behöver du bara välja det relevanta mailet och lägga till det i din lista över säkra avsändare.

Om du av någon anledning inte vill uppdateras via email kan du ändra dina prefereser för notifikationer. Alternativt kan du kontakta kundtjänst för hjälp.