Betalning | theLotter

F.

Var kan jag hitta mitt CVV nummer?

S.

På MasterCard Visa och Diners så återfinns CVV siffrorna på  baksidan av ditt kreditkort brevid din signatur eller på framsidan ovanför det 14-16 siffriga numret. CVV numret består av tre till fyra siffror.AMEX CVV nummer är på framsidan  av kreditkortet och består av 4 siffor. För att uppdatera eller rätta ditt CVV nummer, vänligen gå till Betalningsdetaljer och spara ändringarna.

F.

Varför är kupongköpen inte återbetalningsbara?

S.

När du bekräftar ditt köp online så skickas beställningen till ett av theLotters lokala kontor. Vår lokala representant köper och skannar kontinuerligt biljetter under dagens lopp för att se till att alla beställningar behandlas i tid före dragningen. Efter att en beställning skickats till det lokala kontoret så är köpeprocessen redan igång och då kan vi inte längre avboka beställningen.

Om du känner att ett fel har skett eller att du behöver vidare förtydligande angående ett köp, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via e-post, chatt, telefon, Facebook eller WhatsApp.

F.

Vilka betalningsmetoder erbjuds på sajten?

S.

Vi gör vårt bästa för att erbjuda en mängd betalningsmetoder för att passa våra kunders varierande behov. För en komplett lista av betalningsmetoder, och hitta den som passar dig bäst vänligen besök Banksidan

F.

Vilka valutor tar theLotter emot?

S.

theLotter tar emot amerikanska dollar, australiensiska dollar, brittiska pund, euro, kanadensiska dollar, schweizisk franc, svenska kronor, sydafrikanska rand och ryska rubel. Din internationella eller svenska betalningsmetod debiteras i någon av dessa valutor.

F.

Varför nekas min betalningsmetod?

S.

Om du inte kan använda din valda betalningsmetod på vår sajt, vänligen följ instruktionerna i felmeddelandet du fick. För vidare assistans, vänligen kontakta kundtjänst.

F.

Hur kan jag använda mina bonuspengar för inköp?

S.

Bonuspengar kan användas för tjänster på sajten och kan inte tas ut från ditt konto. När du bekräftar ett köp så kommer systemet automatiskt dra av kostnaden från ditt bonussaldo, ditt pengakonto och  enbart när dessa inte har tillräckliga medel så kommer din valda betalningsmetod att användas. Du kan se ditt bonussaldo i kontosammanfattningen i Transaktioner. Bonuspengar som satts in på kunders konto kommer vara giltiga inom en period av sex (6) månader från datumen då pengarna sattes in. Vid slutet av denna period kommer pengarna tas ut från kundens konto utan någon förvarning via e-post.

F.

Hur ändrar jag min standard betalningsmetod?

S.

För att välja en betalningsmetod som standard, vänligen gå till Betalningsdetaljer ändra den relevanta informationen.

F.

Hur gör jag en insättning med WebMoney?

S.

Många människor använder WebMoney som en bekväm och säker betalningsmetod online . WebMoney kan användas flr att sätta in medel på ditt theLotter konto på följande vis:

[Första gången du gör en insättning, genomför steg 1-7. För alla följande insättningar, hoppa direkt till steg 5-7]

1. Logga in på ditt theLotter konto
  2. Klicka på den orangea SÄTT IN knappen högst upp på hemsidan,
  3. Välj betalningsmetod fönstret kommer att kommer att dyka upp - välj WebMoney från eWallet valen, klicka nästa,
  4. För att slutföra Betalningsdetaljerna kommer du frågas vilken valuta du önskar använda (antingen US Dollar eller Euro). När du har valt valuta, klicka Skicka,
  5. På Sätt in Medel-sidan under Betalningsmetod, välj WebMoney, och välj summan du önkar sätta in. Klicka på Sätt in.
  6. På Kontrolera skärmen, kontrollera detaljerna och klicka sedan Bekräfta,
  7. Du kommer nu att använda WebMoneys kontrollpanel på theLotter. Välj vilken typ av plånbok du önskar använda (t ex WebMoney Keeper Mini) och följ intruktionerna op skärmen för att slutföra din insättning.

F.

Vilka länder kan använda webmoney?

S.

WebMoney kan användas för att sätta in pengar på ditt konto och köpa lotter online i följande länder:

Armenien, Azerbaijan, Estland, Georgien, Kazakhstan, Lettland, Litauen, Moldavien, Ryssland och Uzbekistan

F.

För att välja en betalningsmetod som standard, vänligen gå till Betalningsdetaljer och markera krysslådan bredvid metoden.

S.

För att radera en betalningsmetod, vänligen gå till Betalningsdetaljer och välj ”radera” alternativet från den högra sidan av skärmen,

F.

Hur kommer theLotter synas på mitt kreditkortsutdrag?

S.

Alla transaktioner genomförda på theLotter via kreditkort eller betalkort kommer synas på användarens kreditkortsutdrag under namne The Lotter, Aikmina Services Ltd., LARIOM 442031500476, LARIOM SEOUL eller LARIOM SOUTH KOREA.

F.

Hur sätter jag in pengar på mitt konto?

S.

För att lägga till medel på ditt konto ber vi dig sätta in, och följa anvisningarna för att fullfölja transaktionen.

Om du stöter på problem ber vi dig kontakta kundtjänst.

F.

Vad är SWIFT kod och IBAN?

S.

En SWIFT kod är ett standardformat för bankidentifiering. Det är en unik identifierings kod för en specifik bank och består av 8-11 siffror och/eller bokstäver International Bank Account Number (IBAN) är en internationell standard för att identifiera bankkonton över nationella gränser. IBAN används i Europa, Mauritius, Saudiarabien och Tunisien utöver SWIFT koden.