Ansvarsfullt spelande | theLotter

F.

Vad är ansvarsfullt spelande?

S.

Ansvarsfullt spelande innebär att man har kontroll över tiden och summan pengar som man spenderar på spel. theLotter rekommenderar att alla kunder etablerar gränser för deltagande i lotteridragningar och att de inte använder lotterier som en inkomstkälla, eller för att betala tillbaka skulder.

Dessutom upprätthåller theLotter en strikt åldersgräns för alla våra kunder. Vem som helst under 18 år är strikt förbjuden från att registrera ett konto och att använda våra tjänster (inom viss lagstiftning kan du vara förbjuden att spela på lotto när du är över 18 år).

theLotter rekommenderar starkt att alla kunder är fullt medvetna om tecknen för problematiskt spelbeteende och begränsar sitt spelande enligt dessa.

F.

Hur spelar jag ansvarsfullt?

S.

theLotter har ett antal självbegränsande verktyg som gör det möjligt för kunder att spela ansvarsfullt på vår sajt. Dessa verktyg inkluderar att ställa in en insättningsgräns, en spenderingsgräns, tidsbegränsning, paus och självvald uteslutningsperiod. Dessa funktioner finns i sektionen för ansvarsfullt spelande på ditt konto.

theLotter uppmuntrar alla sina kunder att läsa alla uppgifter om vårt program för ansvarsfullt spelande och dra fördel av våra självbegränsande verktyg. Vi vill inte att du spenderar mer än du har råd med och att du har kontroll över ditt spelande.

F.

Hur använder jag "paus"- alternativet?

S.

För att aktivera pausfunktionen loggar du bara in på ditt konto och navigerar till ansvarsfullt spelande. I sektionen för inställningar av paus väljer du din önskade tidperiod (från 1 dag eller mer). Under pausperioden kommer du inte kunna göra några nya köp eller sätta in pengar på ditt konto.

Du kan upphäva din paus när den är aktiv men ändringar kommer bara träda i kraft efter en så kallas "avkylningsperiod" på 7 dagar.

F.

Hur ställer jag in en insättningsgräns på mitt konto?

S.

För att ställa in en insättningsgräns på ditt konto loggar du bara in på ditt konto och navigerar till ansvarsfullt spelande. I sektionen för inställningar av insättningsgräns väljer du din önskade tidsperiod (daglig, veckovis eller månadsvis), samt insättningsgränsen du vill ställa in för den bestämda perioden.

Du kan när som helst ändra insättningsgränsen i inställningarna för insättningsgräns på ditt konto. Vi ber dig notera att om du väljer att minska din insättningsgräns kommer ändringarna att träda i kraft direkt, men om du väljer att öka din gräns kommer denna bara träda i kraft efter en så kallad "avkylningsperiod" på 7 dagar.

F.

Hur aktiverar jag en självvald uteslutningsperiod (så att jag inte kan logga in på mitt konto)?

S.

För att ställa in en självvald uteslutningsperiod loggar du bara in på ditt konto och navigerar till ansvarsfullt spelande. I sektionen för inställningarna av självvald uteslutningsperiod väljer du din önskade tidsperiod (från 6 månader och mer). Under den självvalda uteslutningsperioden kommer du inte kunna utföra några handlingar på ditt konto.

F.

Hur ställer jag in en gräns för sessionstid?

S.

För att ställa in en gräns för sessionstid loggar du bara in på ditt konto och navigerar till ansvarsfullt spelande. I sektionen för inställningar av sessionstid skriver du in ett värde mellan 30 till 240 minuter. Du kan när som helst ändra eller häva ditt kontos sessionstid.

Vi ber dig notera att när du ställt in en gräns för sessions tid på ditt konto och du varit på sajten under den tiden du satt som din gräns, kommer du att loggas ut direkt oavsett vad du gör vid det tillfället. Handlingar som inte är sparade kommer att gå förlorade och du måste logga in igen om du vill fortsätta spela.

F.

Hur ställer jag in en spenderingsgräns på mitt konto?

S.

Du kan begränsa summan pengar du spenderar under en bestämd tidsperiod genom att ställa in en spenderingsgräns på ditt konto. När du nått spenderingsgränsen kommer du inte kunna spendera mer tills det att perioden löpt ut.

Om du registrerat ett konto och valt en betalningsmetod kan du ställa in en spenderingsgräns när du loggar in på kontot och navigerar till ansvarsfullt spelande. I sektionen för inställningar av spenderingsgräns väljer du den valda tidsperioden (daglig, vecko- eller månadsgräns), samt spenderingsgränsen du vill använda för perioden.

Du kan ändra spenderingsgränsen på ditt konto när som helst. Om du väljer att sänka din spenderingsgräns kommer ändringen träda i kraft direkt, men om du väljer att höja din spenderingsgräns kommer den bara ändras efter en så kallad "avkylningsperiod" på 7 dagar.

F.

Har theLotter licens?

S.

Ja! theLotter har licens från Maltas Gaming Authority (MGA). Denna licens bekräftar trovärdigheten av vårt varumärke och ser till att dina pengar skyddas, samt att dina köp behandlas med en process som är både rättvis och transparent.